Şenkaya “İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl Kutlaması

“İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu bu yıl ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle buruk bir şekilde hep birlikte yaşıyoruz. Türk Milleti bağımsızlık arzusundan hiçbir zaman vazgeçmeyerek milli mücadelemi

Gündem Yayın: 07 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.04.2023 22:24:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
558 okunma
Google News
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. Yıl dönümü
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. Yıl dönümünde, Kaymakam Vekilimiz Sn. Fahri ONAY, Belediye Başkanımız Sn. Yavuz BEDİR ve İlçe Kurum Amirlerimizin katılımı ile ilçe meydanımızda Çelenk Sunma Töreni yapıldı. Çelenk Sunma Töreninin ardından Belediye Başkanlığımızda Tebriklerin Kabulü gerçekleştirildi. Ardından İlçemiz Anadolu Lisesinin Kurtuluş günü ile alakalı hazırlamış oldukları programa katılım sağlandı.
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü kutlu olsun.
 
 
Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir:
“İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu bu yıl ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle buruk bir şekilde hep birlikte yaşıyoruz. Türk Milleti bağımsızlık arzusundan hiçbir zaman vazgeçmeyerek milli mücadelemizin en güzel örneklerini göstermiştir.
                 Şenkaya'mızın düşman işgalinden kurtarılarak hürriyet ve bağımsızlık onuruna kavuşmasında eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği gösteren kahraman atalarımız bizlere bu aziz Türk yurdunu miras bırakmıştır. Tarihi şan ve şeref dolu olan Milletimiz bu kutsal mirasa her zaman sahip çıkacaktır.
İlçemizin Kurucusu Merhum Hüseyin KÖYCÜ'nün yakmış olduğu üretim ve kalkınma ışığını dahada büyüterek, Hemşehrilerimizin refah seviyelerini yükseltecek çalışmalara hızla devam edeceğiz.
 
               Bu vesile ile ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda düşünmeden canlarını feda eden kahraman gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” Şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İngilizce Sözlük
href="https://www.ingilizcesi.com/" target="_blank">www.ingilizcesi.com