Tarih: 12.06.2023 14:16

Esav Vakfı Kadın Kolları Erzurum Özlemini Gidermek İçin Eliz Otelinde Tanışma ve İstışare Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Esav Vakfı Kadın Kolları Erzurum Özlemini Gidermek İçin Eliz Otelinde Tanışma ve İstışare Toplantısında Buluştular.

Esav Vakfı Kadın Kolları Başkanı Sadegül ALVER  Esav ‘ın Birleştirici Gücünü Kullanarak bütün Erzurumlu Hemşehrilerini  her zaman olduğu gibi Özellikle Günümüzün Şartları gereği en önemli bu günlerde  milli bütünlük ruhunu işleyerek bu toplantıların önemi niteliğinde.Milli birlik ve beraberlik duygusunu  bu organısazyonlarla pekiştirmeye çalışıyor.

 Sayın başkan Sadegül ALVER Kadın Kollarının Faaliyetleri hakkında Açıklamalarda Bulundu;

Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Erzurum merkez ve köylerinde geçtiği, hayat şartları nedeniyle Ankara da buluşturduğu,  bundan dolayı Erzurum özlemimizi yüreğimiz de hissedip, Ankara da kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için bir araya geldik.

                Biz Erzurum Kadınları Nene Hatun, Karafatma torunları olarak onlar gibi aynı ruhla ve vatan sevgisiyle, yeri geldiğinde cesaretimizle cephede savaşırız, yeri geldiğinde nezaketimizden, onurumuzdan, gururumuzdan ödün vermeden girdiğimiz her şartlarda her ortamda Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösteririz.

Dolayısıyla büyükşehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak derdi ve sıkıntısı olanları dinlemek çöze bildiklerimizi çözmek ve gerekli istişarelerde bulunmak için hafta sonu Kızılcahamam’a gezi düzenledik.

Bu gezide ELİZ ÖTELİ bize tahsis eden ESAV Genel Başkanımız Sayın Veysel Karanı  AKSUNGUR Başkanımıza çok teşekkür ediyor, hürmetlerimizi sunuyoruz. Ayrıca araç ayarlayan bizim için koşuşturan (abimiz) Burhan DEMİR beye de çok teşekkür ediyoruz.

Bizleri muhteşem bir şekilde ağırlayan Erzuruma yakışır ev sahipliği yapan ELİZ OTEL Genel Müdürü Murat Beye Organizatör müdürü Filiz hanıma ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.

 

Kısacası iyiki varsınız, iyi ki ERZURUMLUYUZ.

ESAV KADIN KOLLARI BAŞKANI

                             Sadegül ALVER

            Başkan Yrd. Hülya ÖZER

Başkan Yrd. Serpil ÖZDOĞAN

Turan AKTÜRK/Şenkaya Haber/ ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —